Pages

15 kommenttia

Taudin syvin olemus


Hei,

se on taas syksyn mahatautiepidemioiden aika. Nuorimmainen antoi ylen viime viikolla torstain ja perjantain välisenä yönä ja lämpöili perjantain. Keskimmäinen oli oksennellut viikonloppuna isänsä luona, ja minä kaiken huipuksi keskiviikon vastaisena yönä harrastin kuusi tuntia posliininpalvontaa yhteen menoon. Keskiviikkoaamuna jaksoi nippanappa kahden oksennuksen välillä viedä lapset kouluun ja sen jälkeen soittaa töihin että sori ei kykene... Sitten tulikin nukuttua iltaseitsemään, paria pakollista herätystä lukuun ottamatta (niinkus että se nuorimmainen piti hakea hoidosta ja käydä maitokaupassa ja muutama muu ihan pakollinen hommeli). Lapset pärjäsivät sangen kiitettävästi lähes omillaan, on ne ihania. Kannattaa muuten pitää varalta urheilujuomapussia kaapissa, on mahataudissa verrattoman paljon parempaa kuin se perinteinen keltainen jaffa.

Tänään on iltapäivästä alkaen jo tuntunut siltä että elämä voittaa, ja raakatekstiä on tullut vajaan sivun verran (ei kuulosta paljolta, mutta on se ollut sellainen tuskien taival että ei tosikaan). Jos siihen huomisillan aikana ehtisi vielä saada hiukan lisää, ja pääsisi työstämään sitten lukemispäiväkirjaa vol.4 kokonaisuutena.
Muistan taatusti ilmoittaa heti kun saan tuotokseni maailmalle, ja vielä varmemmin jos se joskus saa vielä jonkin arvosanankin. =)

Pöpötöntä loppukuuta!

-Sanna-

3 kommenttia

Kukaan nähnyt joutilasta motivaatiota?

Niin,

kun tältä nimittäin on semmoinen päässyt piiloutumaan. Kognitiivisen psykologian lukemispäiväkirja teki taannoin comebackin, ja mieli teki hyppiä tasajalkaa - ei ihan ilosta kumminkaan. Edelliseen verrattuna edistystä oli kuitenkin kuulemma tapahtunut ja lisää kehityskelpoisuutta havaittavissa. Aion siis lukea sen opuksen vielä kerran uusiksi, ehkä ymmärrän tällä kertaa missä kohden meni metsään. Se on selkävoitto tai ei mitään!

Tieteellisen toiminnan perusteiden kirjallisuutta olen varovasti silmäillyt, ajattelin ensin lukea suomenkielisen version jotta saan asiaa avatuksi. Filosofia on nimittäin täysin uusi tuttavuus: ei siksi, etteikö se olisi kiinnostavaa vaan siksi, ettei se aikoinaan kuulunut maalaiskuntamme lukion ainevalikoimaan. Uutta kivaa siis tiedossa. :D

Viikonloppua odotellessa otetaas taas...

-Sanna-