Pages

Hö, sanon minäTulee usein kirjoiteltua vain ns. mukavia opintokuulumisia. Nyt on semmoinen olo yhden tehtävän kanssa, etten oikein tiedä, mitä sen kanssa tekisin. Tehtävän olen jo palauttanut, mutta arvioinnin saatuani on ns. pakko sitä vielä yrittää työstää. Kyseessä on aikaisemmin syksyllä mainitsemani perhehaastatteluihin perustuva analyysitehtävä. Arvioinnin mukaan olen saanut tutkimusongelman hyvin perusteltua, mutta työni jää vielä teemoittelun tasolle ja tyypittelynäkökulma puuttuu.
Yritän saada tehtävän ajan tasalle tammikuun alkupuolella. Tehtävän parantelu vaan tuntuu melkein vaikeammalta kuin aloittaa koko homma alusta.. No, eiköhän tuokin vielä valmiiksi tule. Olisi vaan vielä sosiaaliset ongelmat luennoista toinen kuuntelematta ja tammikuun 30. pvä mennessä saatava niihin liittyen tehtyä seminaarityö. Seminaarissa sitten käsitellään jokaisen seminaarityötä ryhmissä.
Sosiaaliset ongelmat seminaarin jälkeen onkin onneksi paussi pakollisilla opinnoilla (toki aina opintoja riittää). Helmikuun alussa tulee muutenkin opintoihini pakollinen paussi leikkaukseen menon vuoksi.. Tuskin jaksan vähään aikaan silloin opiskella, mutta kerään sitten voimia taas kevään pakerrusta varten. Luvassahan on keväällä vielä vaikka mitä :)
T. Susanna

btemplates

9 kommenttia:

Ulkka kirjoitti...

Edelleen seuraan kunnioituksella saavutuksiasi, Susanna. Hmmm... ja ihmeissäni, sillä itse olen vain laiskotellut tai oikeammin sanottuna kerännyt voimia kevätlukukautta varten.

Susanna Muhonen kirjoitti...

Jokainen tavallaan. Mulla meni ainakin kaks vuotta jolloin mulla oli hitaampi tahti opiskeluissani. Nyt vaan on ollut semmonen vauhti päällä, ettei kannata liikaa jarrutella itseään ;) Täytyy kyllä sanoa, että koville tosiaan on ottanut, kun en todellakaan ole mikään "huippuoppilas". Usein oon saanut hioa ja viilata tehtäviäni, ennenkuin niistä on ollut mihinkään. Mutta tosiaan, lopussa kiitos aina seisoo :) Sinulla on aikaa nyt rauhassa suoritella perheopintojasi, aina ei kannatakaan ottaa liian isoa kakkua kerrallaan. Sitä paitsi sulla on jo hyvä työ ja koulutus sosiaalityön alalla, ettei sillalailla kiirettä olekaan. Kyllä itsekin työstäni pidän, mutta haluan "äkkiä" sosiaalityön koulutuksen, joten vaihtoehtonahan on vain OPISKELE SUSANNA, OPISKELE :D

whome2249 kirjoitti...

The main thing in studying is different for everyone, don’t worry, I recommend essay4less, an assistant who will clearly write any of my written work for me, write competently and efficiently

rory kirjoitti...

Thanks for the info. UPSers Login

Lite App kirjoitti...

Thanks for sharing this information, great blog. upsers

Lite App kirjoitti...

Thanks for the great information,
Liteblue login

Lite App kirjoitti...

How can I forgot to mention My USPS Liteblue best website of all time

Lite App kirjoitti...

Must visit my website My Receiptify spotify

Lite App kirjoitti...

Thanks for sharing this blog Visit

Lähetä kommentti