Pages

Jääkausi lähestyy...Hei,

taas on käsillä se vuodenaika, että tämä rouva muuttaa illoiksi pannuhuoneeseen. Eiköhän sieltä kuitenkin sen verran pääse irtautumaan, että jonkinlaista edistystä opinnoissa tapahtuu. Toivottavasti vauhdikkaammin kuin viime kuukausina, eli ei ole päässyt tapahtumaan mitään uutta ja mullistavaa...

Työstetty vol.3 kognitiivisesta psykologiasta lähti jo eteenpäin, mutta juuri muuta en ole opintojen tiimoilta saanut aikaiseksi. Geropsykologiasta on kasassa hajanaisia muistiinpanoja ja paperille piirreltyjä ympyröityjä sanoja nuolihässäkän keskellä. Kyllä se siitä kypsyy. :)

Oikeasti, talven pimeinä iltoina on aikaa opinnoille. Päivät ovat lyhentyneet jo siihen tahtiin, että nautitaan vielä siitä lyhyestä iltahämärästä mikä on jäljellä. Nautitaan ennen kaikkea juuri nyt tästä lumisesta viikonlopusta, kun lumitöitä ei kuitenkaan tarvitse hirveästi ajatella eikä kinosten korkeus vielä ärsytä.

Palaillaan,

-Sanna-

btemplates

4 kommenttia:

Ulkka kirjoitti...

Hei Rouva Pannuhuone!

Ihana valokuva kirjoituksesi liitteenä. Tulin siitä hyvälle tuulelle. Onnea opintoihisi!

custom shopify app development kirjoitti...

We offer exceptional services at budget friendly rates without any hassle.

work logger app kirjoitti...

helpful when running your own business, or working as a freelancer. Time Logger provides you an automatic time tracking with reporting to reveal the real team’s performance.

Anonyymi kirjoitti...

Thanks for sharing this wonderful post, i really like this Myeclass Login

Lähetä kommentti