Pages

Kirvesvartta!

Hei,

viikko on kulunut - johonkin? Maailman laiskin blogiskelija-opiskelija iskee jälleen...

Lukemispäiväkirja on edelleen ns. vaiheessa, raakatekstiä jokusia sivuja. Tietysti voisin väittää, että hyytävä talvi on autoni iskunvaimentimien ja jarrujen lisäksi jäädyttänyt myös rajallisen aivokapasiteettini, vaan väite tuskin menee täydestä. Olen kyllä ajatellut kyseistä lukemispäiväkirjaa hyvin paljon, mutta koska ajattelutoiminta on tapahtunut pääosin työmatkojen aikana ei kaikki ole ehtinyt paperille asti. Kas, kun ajaessa on paha tehdä muistiinpanoja, joten puolet ehtii unohtaa ennen kuin pääsee illalla koneen viereen. Oikeasti, autoillessa Toholammin ja Ylivieskan välillä ehtii laittaa aika monta ajatusta järjestykseen ja siirtää siitä myöhemmin paperille. Huomattavasti hiljaisempaa kuin kotona ja kuulee omat ajatuksensa.

Olin määrittänyt itselleni takarajaksi lukemispäiväkirjan + luento-opetuksen alustavalle raakaversiolle tiistain 22.2., mutta näillä näkymin se ei taida ihan totetutua. Itselleni armollisena totean, että viikolla 9 on jo talviloma. Siinä välissä viimeistään on aikaa paneutua näille töin.

Alkavalla viikolla onkin pitkästä aikaa ruotsin opintoryhmän kokoontuminen. Enää on jäljellä neljä lähiopetuskertaa ja loppukoe. Ihan mukava päästä taas kuulostelemaan millaisia tunnelmia muilla on.

Loppu"kevennyksenä" elämän perustotuuksia aiheesta Äiti. :)

Terkuin,

-Sanna-

btemplates

5 kommenttia:

Eggen81 kirjoitti...

Vanha mies istuu ja veistää kirveen vartta. Hän selittää yleisölle, että on kahdeksankymmenen vanha ja kuulo on mennyt. Next Employee Portal

Morgan kirjoitti...

That is what I was looking for, what information, present here at this site! AIM Provider Portal

David kirjoitti...

A really great stuff. Keep sharing this kind of useful post.
PrepaidGiftBalance Mastercard

Chocobar kirjoitti...

This works really well for us, thank you! MyAARPMedicare

Prepaidgiftbalance kirjoitti...

Nice post! We do our best to stay compliant. We don't need issues.
Prepaidgiftbalance

Lähetä kommentti