Pages

Suutarin lapsella ei aina ole niitä kenkiä

HEIPPA KAIKILLE!

Terveisiä talvilomalta! Vietän talvilomaa ihan kotosalla perheeni parissa. Työasiat alkavat hieman jäämään taka-alalle ja nyt mahtuu muitakin asioita taas mieleen. Olen käynyt labrassa, hammaslääkärissä ja hoidellut kaikenlaisia käytännön asioita, joita ei normaalina työarkena oikein ennätä hoitelemaan.

Kaivoin esille kielenhuollon kurssin tehtävät. Olen tehnyt tästä kolmen opintopisteen kurssista kaikki muut paitsi essee-tyyppisen tehtävän. Tehtävän anto liittyy kirjallisen viestinnän havainnointiin ympäristössäni. Olenkin keräillyt tehtävää varten aineistoa aina silloin tällöin, mutta helppoa se ei ole ollut. Minusta on tuntunut, että suomen kieltä osataan käyttää melko oikeaoppisesti ainakin noin yleisesti ottaen. Kielen tarkastus- ja oikolukutoiminnoilla varustetut tekstinkäsittelyohjelmat ovat varmasti yksi syy siihen, että virheitä ja haksahduksia ei koko ajan voi nähdä. Tehtävä on kuitenkin mukavan oloinen ja uskon saavani sitä varten riittävästi pohdiskelun aiheita.

Mitähän mahdoin tarkoittaa sillä, että suutarin lapsella ei ole kenkiä? No perheopintoni takkuavat edelleen, enkä ole saanut yhtäkään tehtävää vielä palautettua. Mietiskelin eilen illalla ennen nukahtamistani, että mahtaako tämä saamattomuuteni johtua osittain myös siitä, että teen työkseni perhetyötä :) Onko kyse siitä, että suojelen itseäni yliannostukselta :) Olipa niin tai näin, niin tarkoitukseni on kuitenkin selvitä opinnoistani ja itseni tuntien parhaat tulokseni syntyvät vasta pakon edessä!

Vielä viisi vapaapäivää jäljellä. Onpas jännää nähdä, mihin minä tuon kaiken ajan tulen käyttämään:)

Toivottavasti teidän muiden opiskelut sujuvat kitkattomasti!

Terveisin Ulla


btemplates

2 kommenttia:

Susanna Muhonen kirjoitti...

Mukavaa, että saat viettää lomaa, muistakin viettää :) Nyt on muuten vasta maaliskuu ja sullahan on niissä perheopinnoissa heinäkuuhun asti aikaa. Eli vasmasti ehdit, kun teet ihan pikkuhiljaa niitä eteenpäin (Susanna-täti lupaa :D )Näyttää teilläpäinkin olevan tuota lunta runsaasti, mutta tuntuu kuitenkin, että täällä saattaa kuitenkin olla vielä enemmän. Ei enää oikein tiedä, mihin lumet saa laitettua.

victor marcel kirjoitti...

Thanks for sharing. It's so interesting. Publix employee portal access

Lähetä kommentti