Pages

101 Dalmatialaista, eiku opintopisteitä ;)
Laskeskelin tuossa yksi päivä paljonko mulla on opintoja suoritettuna. Ihan kivasti on jo pisteitä kasassa jos positiivisesti ajattelee ja niinhän mä aina teen ;) Pikkuhiljaa näyttää opintoja kerääntyvän ja nyt on jo 101 opintopistettä. Jos ja kun saan kaikki kesään mennessä suunnittelemani opinnot suosiolla tehtyä, niin kesällä olisi jo noin 120 op kasassa. Kovaa työtä on joutunut tekemään ja varsinkin kun terveyden kanssa on saanut taistella. Oon siitä onnekas, että omaan erittäin positiivisen ja iloisen asenteen, sillä kuulkaa pääsee pitkälle :)
Syksyllä olisi tarkoituksenani alkaa "väsäämään" kandin työtä. Jännittävää puuhaa varmaankin. Mutta.. ensin tässä keväästä nauttien ja kesää kesää kohti ja syksyllä sitten edelleen ahkerana haasteiden parissa.

Ihanaa kevättä teille kaikille lukijoille, terveisin Susanna :)

btemplates

2 kommenttia:

Sanna Virolainen kirjoitti...

Onnittelut kolminumeroisesta opintopistekertymästä :)

josef66 kirjoitti...

Kiitos viestistäsi, Susanna! On hienoa kuulla, että olet saanut jo paljon opintopisteitä kasaan ja että olet positiivisella asenteella lähestynyt opintojasi. Onnea myös terveyden kanssa taistelusta, se voi olla haastavaa. On hienoa, että olet pystynyt pitämään positiivisen ja iloisen asenteen, se todella auttaa eteenpäin. Tsemppiä kandin työn kanssa syksyllä, se varmasti tulee olemaan jännittävää ja haastavaa, mutta tiedän, että selviät siitä hienosti. Nauti keväästä ja kesästä, ja jatka ahkerana kohti uusia haasteita.
BallSportsPro

Lähetä kommentti