Pages

Syksy saa, minä en...


...lukemispäiväkirjaa kognitiivisesta psykologiasta valmiiksi. Voiskohan joku suunnitella sellaisen tekstintunnistusohjelman, jolla saisi muistiinpanot suoraan tekstitiedostoksi kun niitä näyttää ruudulle, tai että ajatukset saisi suoraan saneltua tietokoneelle tekstiksi? Viitteineen, ja käsitekartta automaattisesti generoituna, kiitos! Oikeasti, tarkoitus olisi huomenna saada esseeteksti siihen vaiheeseen, että pääsisi kunnolla työstämään sitä lopulliseksi versioksi. Tuppaa tulemaan tuo takaraja vastaan eli elokuun loppu.

Syyskuun ensimmäistä odotellessa olen käynyt jo varovasti raottamassa uutta Koppa-järjestelmää, ja se vaikuttaa todella kätevältä. Tehtävien ohjeet, tiedot lähdeaineistosta ja muu tarvittava tehtävän suorittamiseksi löytyy opintojaksojen kohdalta suoraan. Kunhan vielä palautuslaatikot ja muu hienosäätö saadaan kohdalleen, niin tuotahan on ilo päästä käyttämään.

Susannalle ja Ullalle kiitos kommenteista. Viime talvena kävin lueskelemassa teidän kirjoituksianne, ja Susannan kanssa on kulutettu iltoja samoilla englannin kursseillakin. Niistä jäi kivoja muistoja. :) Lähiopiskelu porukalla oli tosi mukavaa, ja vaihtelua tähän kotona tapahtuvaan itsekseen tuhertamiseen. Kannattaa lähteä mukaan!

Vaan nyt on syytä siirtyä taas sylttytehtaalle, tai ei valmistu ensivedos. Palataan!

-Sanna-

btemplates

3 kommenttia:

Katie Ashton kirjoitti...

This article is really amazing. Thanks for the sharing.

Fragomen Connect Login

Drave19 kirjoitti...

Olisi mahdollista kehittää tekstintunnistusohjelma, joka tallentaa muistiinpanot suoraan tekstitiedostoksi näytön kautta tai muuntaa puheen tekstiksi. Automaattinen viitteiden ja käsitekartan generointi olisi myös mahdollista. Koppa-järjestelmä vaikuttaa kätevältä opiskelussa, ja lähiopiskelu porukalla on mukavaa vaihtelua. paybyplatema

Paybyplatema kirjoitti...

thanks for sharing. PaybyPlateMa

Lähetä kommentti