Pages

Kulopaloa ja piikkejä pistäviä

Nonni. Viikko meni, kaikenlaista tuli tehtyä. Illat on saanut mukavasti kulumaan kun on haravoinut pihaa vähän kerrallaan, aina sen verran mitä se on päivän aikana ehtinyt kuivahtaa. Viimeisiä raavittiin lauantaina. Lauantaina iski myös sisäinen pakko poltella urakalla ruohoa. Maailma ihan musteni silmissä. Mahtavaa! Moisesta riemastuneena siirryin tänään kovempiin haasteisiin, ja nyt on pistojälkiä käsivarsissa. Olo on vallan mainio, kun vilkaisee ikkunasta mitä on saanut aikaiseksi: kulottunut maa vihertää tuota pikaa, valamonruusuaidanne on kaventunut taas siedettäväksi. Juhannusruusun kimppuun käyn joku toinen kerta, rajansa kaikella. Myös mökkitontti odottaa vielä aikaa parempaa: sitä, jota tuskin aivan piakkoin koittaa.

Niin ne opinnot - ne ovat saaneet levätä suhteellisen rauhassa. Virhepäätelmät haahuilevat edelleen autuaassa aikaansaamattomuuden tilassa, kun olen koettanut keskittää vähäisen jäljelle jääneen laatuajan kliinisen psykologian uudelleentarkasteluun. Kirjallisuuden valitut palat on nyt käyty uudelleen läpi, muistiinpanot tarkennettu ja vakaa aikomukseni on saada nousuviikolla polkaistua versio kaksi liikkeelle. Tieteellinen toiminta saa nyt luvan odottaa vielä hetken, ei se siitä enää happane. Kiire on mielentila, jota koetan kaikin keinoin vältellä.

Niin, ja kesäkukkien siemenetkin sattuivat silmään jääkaapin munalokerosta. Kerkesin sentään laittaa multiin ennen juhannusta, mahdollisesti kukkivat jo elokuun lopussa, ehh... Niin että miksi munalokero? Ei liian kylmä, ei liian lämmin, eikä sillä muutakaan käyttöä ole.

Pienestä pohjoisesta ilmavirtauksesta huolimatta: ihanaista toukokuun alkua, kesä on jo ihan liki!

-Sanna-

btemplates

15 kommenttia:

kelvinq1 kirjoitti...

Glad you like it. We have been using this for a colossal piece of a time now and it is clearly going charmingly.


MyMileStoneCard Login

Morgan kirjoitti...

Tänä keväänä Latviassa on palokunta sammutellut jo yli 2 000 valvonnasta karannutta kulopaloa, joissa on palanut yli 250 rakennusta. myLoyola Login Page

Cole kirjoitti...

I additionally went confronting a fundamentally vague issue at any rate whatsoever point it is agreed to me. Much appreciation to you for the help. BK Link Global

smiths kirjoitti...

Thanks for the information, I will try to figure it out for more. Keep sharing such informative post.
C4Yourself App

Anonyymi kirjoitti...

Can any one please help? MYiClubOnline

Anonyymi kirjoitti...

Did you have a fix on this issue? Arise Portal

Katie Ashton kirjoitti...

This article is really amazing. Thanks for the sharing.

Novitasphere Login

Anonyymi kirjoitti...

I have exactly the same problem. MyAllSaversConnect

mycenturahealth kirjoitti...

I am also  facing the same issues and looking for a proper guidance.Maybe someone will help me as well. Thank you 
MyCenturaHealth

flyingtogether kirjoitti...

That's fantastic. Your writing impressed me. I am delighted to see such a topic. Please visit and read my blog.

flyingtogether

aim provider portal kirjoitti...

I am also having the same problems, and I am searching for any advice on how to proceed.Perhaps someone will be able to assist me as well. I am grateful to you.

aimproviderportal

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiitos viestistäsi. Kuulostaa siltä, että olet viettänyt aktiivisen viikon ja saanut paljon aikaan pihahommien parissa. On hienoa kuulla, että olet nauttinut haravoinnista ja ruohon polttamisesta. Vaikka käsivarsissa onkin pistojälkiä, ilmeisesti olo on silti mainio ja näkymä ikkunasta on tyydyttävä. Toivottavasti pääset käymään juhannusruusun kimppuun myöhemmin ja että mökkitontin aika parempi tulee pian. Jatka samaan malliin ja nauti aktiivisesta kesästä! EZ Drive MA

Natalie kirjoitti...

Salutari tuturor. Sunt un participant activ la acest subiect și vă citesc frecvent scrierile. Accesați și această pagină web.
https://menuromania.com/taverna-racilor-meniu/

FidelityNetBenefits kirjoitti...

Thanks

ali kirjoitti...

UpMusics
Musicfa
Musico
Ritmi

Lähetä kommentti