Pages

Myötä- ja vastamäessä


Tämä viikko on ollut opinnollista keikutusta. Tieteellisissä toiminnoissa olen edennyt vaiheeseen jossa puuttuva elementti ovat virhepäätelmät. On muuten vaikeaa, kun niitä pitää keksimällä keksiä. Tai sitten kysymys on vain siitä, että yritän väkisin keksiä mahdollisimman hienoja esimerkkejä. Pitäisi varmaan antaa luovalle laiskuudelle hieman enemmän tilaa. Tämä oli viikon positiivisin puoli.

Onhan se tietysti tavallaan positiivista sekin, että kliinisen psykologian arvolause tuli Korppiin tiistaina. Menihän se läpi - mutta arvosanaa katsoessa tuntui siltä että olisi ollut parempi saada se takaisin työstettäväksi jo viikkoja sitten.

Lukemispäiväkirjan kirjoittaminen menee aina vain hankalammaksi, mitä useamman niitä rääpii kasaan. Olen monta kertaa saanut nuhteita siitä, että etenen liikaa kirjan "juonen" mukaan, enkä yhdistele asioita eri osista riittävästi. Tällä kertaa yritin saada aikaiseksi koko kirjan eri osa-alueet yhteenvetävän koosteen. Ei hyvä. Olisi nimenomaa ollut suotavaa edetä kirjan mukaisessa marssijärjestyksessä. Seuraavan viikon osalta opintosuunnitelmat menivät hieman uusiksi. Lukemispäiväkirja jaksosta PSYA140 palaa prioriteettina työn alle, koska arvosanaa on pakko saada edes vähän ylöspäin. Nykyiselläkin keskiarvolla hirvittää hetkittäin ajatella hakemista tutkinto-opiskelijaksi. Nyt olis muuten tosi rellevää omistaa sellainen T-paita, jossa lukee ahistaaahistaaahistaa kymmeniä kertoja peräkkäin. :)

Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että pääsiäisen aikaan olen pyrkinyt unohtamaan opinnolliset asiat aika totaalisesti. Eilispäivä meni porukalla mökkitonttia raivaillessa, illalla oli sen verran väsy ettemme jaksaneet kiinnostua kokosta keittiön ikkunasta suoritettua vilkaisua enempää. Näytti se syttyneen, puiden takaa kajasti.

Tässäpä ne tärkeimmät. Koetan taas nousuviikolla saada päätä kasaan, viikon päästä raporttia siitä miten se onnistui. Vai onnistuiko?

Rauhallista pääsiäisen jatkoa!

-Sanna-

btemplates

9 kommenttia:

LisaCB kirjoitti...

Myötämäessä tarkoittaa, että jotain liikkuu tai kulkee alamäen suuntaan. Vastamäessä puolestaan tarkoittaa, että jotain liikkuu tai kulkee ylämäen suuntaan. Tämä käytetään usein kuvaamaan esimerkiksi liikennettä tai liikkuvaa kohdetta, kuten esimerkiksi hiihtäjää tai pyöräilijää.Kohl's Feedback

myindigocard kirjoitti...

Kirkollinen avioliittoon vihkiminen on sekä oikeudellinen tapahtuma että pyhä toimitus, jossa pyydetään liitolle Jumalan siunausta. Avioliitto on perheen perusta. Avioliiton solmimisessa vihittävät sitoutuvat toisiinsa julkisesti ja liitto saa yhteiskunnallisen vahvistuksen. myindigocard

Anonyymi kirjoitti...

Can any one please help? PointClickCare CNA

smiths kirjoitti...

I'm extremely intrigued with your post. I desire to get more incredible posts. Check My Rota

Anonyymi kirjoitti...

Nice and amazing post this one is, thanks for sharing.

ACE Flare Account Login

Hannah Hill kirjoitti...

I appreciate the information and advice you have shared.

Portal4me Login

Katie Ashton kirjoitti...

I appreciate the information and advice you have shared.

HISD Connect Login

David kirjoitti...

I really appreciate that you have shared informative content.
TellPopeyes

AWSLambda kirjoitti...

thanks for sharing this www.mycvshr.com

Lähetä kommentti