Pages

Kevätväsymys...?

Kolmantena keväänä sen jo tunnistaa. Valmista ei tule niin mistään, ja tuntuu siltä että opintoja ei halua edes ajatella. Tällä viikolla ainut aktiivinen teko oli ruotsin loppukoe. Sekin meni miten meni, jumittuneesta niskasta johtunut kolmatta päivää jatkunut päänsärky ei kenties ollut paras mahdollinen olotila kyseiselle torstai-illalle. Ainut ajatus oli että lissää lääkettä, käy kipiää kun silimät liikkuu. Uusintakutsua ootellessa, mikäs tässä. 8/

Kokemuksen syvällä rintaäänellä: tämä uskon ja innostuksen puute on väliaikaista ja väistyy muutaman viikon rauhoittumisen jälkeen. Tää on niin nähty!

Psykiatrian kirja tuli, puuttuneet muutamat sivut on silmäilty läpi ja luentotehtävään lisätty pari korjausta. Vuorossa läpiluku, lähdeviittausten kunnollinen merkintä (numerot 1 - 11 eivät taida edelleenkään riittää) sekä liitteeksi tuleva taulukko. Seuraavaksi pitäisi pitkästä aikaa käydä läpi lukemispäiväkirja ja kirjoittaa siitä osia uusiksi sekä laatia ikuisen "innostukseni" kohteena oleva käsitekartta. Niillä eväillä voisi lähteä kokeilemaan kuinka kliinisen psykologian jakson kanssa käy. Ja aikaahan on edelleen kaksi viikkoa - luetaan kaksi viikonloppua ja ruokatunnit. Tämän kun saisi kunnialla läpi, niin psykan aineopinnoista olisi jäljellä enää valinnainen PSYA190. Aluksi ajattelin sosiaalipsykologiaa, mutta MDLinx sai vielä harkitsemaan josko kuitenkin artikkelikatsaus... Osa artikkeleista on täysin vapaasti luettavissa, osan saa auki Yliopiston verkossa tai kotoa VPN-yhteydellä. Kannattaa kurkata, asioita voi lamoa aihealueittain mikä nopeuttaa hakemista. Niin että joo, kaikenlaista taas suunnitteilla, kunhan vaan intoa taas ilmestyisi jostain. Tilattu on.

Eipä tässä suurempia, aurinko paistaa, räystäs tippuu ja titityyt ei kun paranee. Viikon päästä uudet kootut selitykset.

Terkuin,

Sanna

btemplates

9 kommenttia:

Raymar Jahani kirjoitti...

This article is really amazing. Thanks for the sharing.

MyMerrill Login

Anonyymi kirjoitti...

That is what I was looking for, what information, present here at this site! Pay My Doctor Login

Anonyymi kirjoitti...

The solution worked for me thanks to the community and the members for the solution. MyCoverageInfo

Anonyymi kirjoitti...

This article is really amazing. Conduent Connect

Anonyymi kirjoitti...

Anyone got a suggestion? Myjdfaccount

esmd3568 kirjoitti...

I am very impressed with your post. NGS Medicare

Pintus kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
David kirjoitti...

I found lot of interesting information from your post.
Wyndham Rewards Points

Butterscotch kirjoitti...

Your article content is being very much interested, I am very impressed with your post. I hope to receive more great posts. IndigoCard

Lähetä kommentti