Pages

Mihinä sitä rupiais?


Kas kun aika on rientänyt, viime kerrasta on jo hieman liian pitkä aika. Mutta talteen tämä toista on viikkoa mennyt, että sikäli.

"Mummopsykologian" lukemispäiväkirja + verkkotehtävä on valmis ja lähetetty ensimmäiseen arvioon. Eipä ole senkään valmistumista kiireellä pilattu. Tämä oli ensimmäinen tehtävä, jonka palautin Kopan kautta. Hieman jäi aluksi sellainen olo että meniköhän se nyt sinne varmasti, mutta näyttää siltä että ainakin tiedosto on saanut merkinnän tarkastettavana peräänsä. Lienee siis päätynyt oikeaan paikkaan. Myös yhdistelmätehtävän kansilehti ja molempien tehtävien yhdistäminen samaan asiakirjaan ja niiden erottaminen selkeästi toisistaan mietitytti, mutta palautetta tullee siltäkin osin aikanaan. Ainakin sitä pyysin.

Psykologian aineopintojen osalta rusinapulla-menetelmä alkaa olla pullavaiheessa. Ensin siis ronkitaan seasta rusinat, jotka eivät luonnollisesti kuulu pullaan (ne jaksot jotka eivät tunnu niin hohdokkailta) ja vasta niiden jälkeen nautitaan itse pulla, eli paras osa. Jäljellä siis vielä valinnainen jakso sekä kliininen psykologia. Kliinisen kirjat sain jo lainattua, mutta ikäväkseni tämäkin urakka alkaa kumisulkeisilla. Lisää suhteestani kirjaston kirjoihin ja alleviivauksiin löytyy tästä aiemmasta avautumisesta.

Koska Kopasta alkoi pohja paistamaan sangen ikävällä tavalla, ilmoittauduin viimeinkin moneen kertaan mainitsemiini perheopintojen perusopintoihin. Ikäväähän se on jos lysti kesken loppuu.

Torstaina alkaa Akademisk svenska, ja työpaikalla työkaveritkin saavat ilon osallistua: avokonttorissa olen "pakkoruotsintanut" lähipöytiä radio Vegan suosiollisella avustuksella. Jossakin välissä havahduin myös siihen ikävään tosiasiaan että aika (tai paperinkeräys) on vienyt ruotsin sanakirjani. Vaihtoehto A on hankkia uusi, vaihtoehto B raahata tunneille mukaan kannettavaa jolla on asennettuna sanakirjasovellus. Olen taipumassa A:n kannalle, kirja saattaisi olla pidemmän päälle käyttökelposempi hyödyke. Onneksi ruotsinopinnot jakautuvat hieman pidemmälle ajalle eikä lähiopetusta ole edes joka viikko. Muistissa on viime talven ajorumba, kun tuli rullailtua parisataa kilometriä muutamana päivänä viikossa sen normaalin sadan sijasta, useampana kuukautena. Joskus toivoisi ettei yliopistokeskus olisi niin kovin syrjässä täältä kotikunnasta katsottuna. :)

Tässäpä nämä opiskelulliset kuulumiset tältä erää. Palaillaan taas tuonnempana, luvassa mm. shokkiraportti ruotsin opintojen alkujärkytyksestä...

Terkuin,

-Sanna-

btemplates

12 kommenttia:

Daphne Mills kirjoitti...

Hello people! Our company https://essaysrescue.com/customwritings-review/ was started by an award-winning journalist who saw the need from students to have someone take care of their annoying assignments for them. Let's face it, school is a nuisance, so when you are calling out to the sky "write my essay for me!" we have got you covered. We are the best research paper writing service, and we can handle everything from math to English.

Eileen598 kirjoitti...

This information is really helpful for who really needs this. I hope you will many more wright post like this.. KanTime Medicare Login

daisey kirjoitti...

Thank you so much for the solution Paul.
MyCCPay Portal

카지노사이트 kirjoitti...

I want to encourage you to definitely continue your great writing, have a nice day!

카지노사이트 kirjoitti...

Enjoyed reading the article above, the article is very interesting and effective.

카지노사이트 kirjoitti...

It is in reality a nice and useful piece of information. Thank you for sharing.

Taytum kirjoitti...


excellent page

marnusdavid kirjoitti...

It’s really helpful and good to have this information. I appreciate you telling me that.disney hub login

Raiderlink kirjoitti...

I couldn’t refrain from commenting. I am very impressed . https://demonslayeroutlet.com/collections/demon-slayer-pajamas/

Raiderlink kirjoitti...

I couldn’t refrain from commenting. I am very impressed . Demon Slayer Pajama

شركة عزل بالرياض kirjoitti...

مؤسسة الخير لعزل الاسطح بالرياض لتقديم حلول فعالة لمنع تسرب المياه وتحقيق العزل الحراري.
شركة عزل اسطح بالرياض

شركة تنظيف بالرياض kirjoitti...

يُظهر الاستعانة بشركة تنظيف في الرياض كلين الرياض أنها خيار حكيم للعديد من الأفراد والشركات.
ارخص شركة تنظيف بالرياض

Lähetä kommentti