Pages

"Svenska är roligt och jag ska lär mig!"


Så där... Alku meni odotettua paremmin. Ryhmä oli mukavan rento, ja Laikon ja avoimen ryhmien yhdistelmä tuntui toimivalta. Ehkä tämä tästä: ainut ongelma on taas kerran se varttitunnin suullinen esitys, jonka olen onnistunut aina vetämään suorin vartaloin reilusti alta riman. Parempi kun ei vielä mieti moista.

Psykologiassa olen koettanut laiskahkosti rääpiä läpi Davisonin ja Nealen opusta. Työviikko on ollut sen verran vauhdikas vuodenvaihteen kiireineen, että iltasella silmät kyllä liikkuvat riveillä mutta tieto ei tavoita harmaata massaa. Viikonloppukin hurahti yhtäkkiä jonnekin. Kuuluukohan minkään puolueen ohjelmaan kolmepäiväinen työviikko? Tiistaista torstaihinhan ne työt oikeasti tehdään kumminkin, maanantai ja perjantai voitaisiin suosiolla lisätä viikonloppuun - kansantaloudelle tällä voisi tietysti olla jonkinlainen negatiivinen merkitys... =)

Tietty joo, tieteellisten tutkimusmenetelmien kirjat ja opintokirje tuijottavat syyttävinä tulostepinon alta minne olen ne yrittänyt piilottaa. Jatkan sitten kun olen ensin toipunut Arkhimedeen totuuskäsityksestä: "Sanoa siitä, mikä on, että se ei ole, tai siitä, mikä ei ole, että se on, on epätotta, kun taas sanoa siitä, mikä on, että se on, tai siitä, mikä ei ole, että se ei ole, on totta." Lause on parhaimmillaan luettuna puoliltaöin, silmät harittaen.

Tähän lopuksi sitten "pakkoruotsia" malliin Eva D., med text, naturligtvis. ;p

Tästä sit jatketaan!

-Sanna-

btemplates

4 kommenttia:

kelvinq1 kirjoitti...

Thanks for the update and quick reply. I'll be sure to keep an eye on this thread.

mygiftcarsdsite mastercard

myindigocard kirjoitti...

"Det är fantastiskt att du har en positiv inställning till att lära dig svenska! Fortsätt så, övning ger färdighet. Behöver du hjälp med något specifikt?" dunkinrunsonyou

David kirjoitti...

A great post. Keep sharing this kind of amazing blog always.
TargetPayandBenefits Login

MorrisYu kirjoitti...

This information in the blog is really nice thanks for sharing with us. It means a lot. MyECp

Lähetä kommentti