Pages

Lukulomaa!


Tuntuu hiukan oudolta kirjoitella tähän vuorokaudenaikaan. On tässä lomailussa näköjään hyvät puolensa. Yritin kyllä eilen ennen puoltayötä aloitella, mutta nettiyhteys oli täysin tukossa. Kiitos tästä kuuluu kotona pari päivää oleilevalle lukiolaiselle. Viikonloppu ja alkuviikko ovat olleet hiljaisia, nuoremmat pojat ovat olleet isänsä luona lomailemassa eikä vanhin enää hirveästi reuhua. Kumma, etten silti ole saanut juuri mitään opinnollista aikaiseksi. Varmaan sitä on jo niin ehdollistunut jatkuvaan taustameteliin niin että hiljaisuudessa ei enää osaa keskittyä asiaan. :)

Viime viikolla oli parin viikon tauon jälkeen ruotsin lähiopintoja. Iltojen ohjelma oli nyt hieman erilainen, koska kurssiin kuuluvat suulliset esitykset alkoivat. Minusta on mielenkiintoista kuulla, millaisia asioita muut ovat valinneet esitettäväkseen. Viime viikon anti oli jo laaja, avustajakoirista kielikylpykouluihin. Omaa esitystä pitäisi (ehkä) alkaa jo tekemään, aikaa on enää viikko... Aihekaan ei ole vielä viimeisen päälle mietitty. Olen yrittänyt etsiä toistaiseksi parhaalta vaikuttavaan aihe-ehdokkaaseen liittyvää sanastoa ja kuvia. Vielä kun sen kaiken saisi siedettävään suusanallisen ilmaisun muotoon. Hui! Ei kai se auta, laitetaan ns. lääkitys kohilleen ja menoksi. Ai niin, tuli mieleen että olihan se kirjoitelmakin joka pitäisi palauttaa. Sen voisi tehdä alta pois ihan ensin, ja viimeistään huomenna.

Sen verran olen saanut laiskuuttani huijattua, että lukemispäiväkirjan ensimmäinen versio on valmis, ainut mitä siitä puuttuu on (TA-DAA!!!) - käsitekartta! Loistavaa. :( Kyseistä elementtiä vältellessäni taidan ensin väsätä opintojakson toisen puolikkaan valmiiksi. Eilinen päivä meni lukemispäiväkirjan kirjallisissa harjoitteissa, illalla lueskelin muutaman tunnin seuraavaa varten.

Ja jos jotakuta kiinnostaa, miten voivat perheopinnot ja tieteelliset tutkimusmenetelmät: ne ovat saaneet toistaiseksi levätä rauhassa. Käyvät kyllä mielessä usein, eli jos syyllisyydentunteella saisi tehtävää suoritetuksi, niin minulla olisi molemmista jo vähintään kolmonen. 8)

Kevät tulee, IHQ.

Terkuin

-Sanna-

btemplates

11 kommenttia:

LisaCB kirjoitti...

Why are Lululemon prices so high?
My Insite

myindigocard kirjoitti...

Aurinko armas näyttäytyi tänään ja voi miten sen valo tuntuikin juuri tänään niin mukavalle. Tarhurin olo on muuten tällä hetkellä vähän tahmea ja olen koko päivän lähinnä lueskellut sohvan pohjalla. Pikaiset valokuvaus reissut terassille ja Kauhurinteeseen olivat tämän päivän parhautta. mycenturahealth

Anonyymi kirjoitti...

The solution worked for me thanks to the community and the members for the solution. Myjdfaccount

Cole kirjoitti...

This is a very informative blog for me. I am very much benefited after reading this blog. Keep sharing. Office Football Pool Login

David kirjoitti...

A really great blog post. I really appreciate your blog.
chipotlefeedback

Anonyymi kirjoitti...

I'm really happy I was can to improve insights from this great Emory Patient Portal

ChipotleFeedback kirjoitti...

Chipotle gathers client information via an online poll called "ChipotleFeedback." Customers are questioned about how happy they are with the restaurant overall in the poll. ChipotleFeedback

Talktofoodlion kirjoitti...

The study is being overseen by The MyLongJohnSilversExperience.com This survey is primarily intended to gather input from their most valuable clients over how to improve their offerings. Clients who complete the survey are eligible to win a $100 gift card.

Take Portillo’s Survey kirjoitti...

These days, all of the biggest corporations make sure to serve each and every client as effectively as possible. The businesses aim to give their clients the highest level of happiness. They accomplish this by asking for opinions, sending out surveys, offering a proactive customer care team, etc.
Krogerfeedback

Telltractorsupply kirjoitti...

Amazon Weekly Special Offer! If you shop at Amazon Fresh, come back here once a week to see the current ad or to see a sneak peek of some upcoming bargains with the ✳️ Amazon Fresh ad preview.
Amazon Fresh Weekly Ad

takl kirjoitti...

Hannaford created an internet-based questionnaire to find out how satisfied customers are with the goods and services the company offers. Talktohannaford

Lähetä kommentti