Pages

1+2=3


Lauantaiaamuna koin positiivisen yllätyksen tarkistellessani sähköpostiani: sain hyväksytyn arvosanan sekä suullisesta (2 op) että kirjallisesta (1 op) ruotsin osatehtävästä. Hieno homma, kolme lisää kotona.

Vähemmän loistokasta on sen sijaan ollut tieteellisten tutkimusmenetelmien kivikkoinen polku kohti kirjallisen ilmaisun muotoa. Paperilla on hataria ranskalaisia viivoja, epämääräisiä viittauksia tyyliin "tarkista kirjasta" ja paljon keltaista korostusväriä. MELKEIN kaksi osatehtävää on jo MELKEIN siedettävässä ilmaisullisessa muodossa. Läpyskä "Johdatus tieteelliseen ajatteluun" lienee kohta hiirenkorvilla. Loppuja tehtäviä vältelles.... pohtiessani olen notkunut VPN:n jatkona erilaisten psykologian tieteellisten aikakauslehtien sivuilla tutkimusartikkeleita metsästellen.

Olo on melkein kuin lapsella karkkikaupassa, eli ongelmana ei ole kiinnostavien artikkeleiden puute, vaan se, että nyt pitäisi pystyä rajaamaan kohde, josta artikkelikatsauksen haluan tehdä. Sinänsähän noita on aika raskasta lukea, kun niissä on hirvittävän pitkään ja pilkuntarkasti selitetty tutkimuksen taustat, menetelmät ja muut oleelliset yksityiskohdat, mutta sitäkin urakkaa olisi hyvä jo saada aloitettua. Mielenkiintoisimpia olen laittanut levynreunalle talteen, täytyy niistä sitten etsiä viisi yhteensopivaa.

Kukkiin on mullat vaihtamatta ja ikkunat huutavat talven jälkeistä pesua yltä, päältä ja välistä. Ehtii kyllä joskus, mutta nyt isken akuuttiin ongelmaan ja siirryn päivittelemään ikivanhan Radeon 7000-sarjan näytönohjaimen ajuria ja pelkän pahoin, että uuden pöytäkoneen hankinta on lähempänä kuin nurkan takana.

Katellaan taas tuonnempana,

-Sanna-

btemplates

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvä sanna.Sana on sinulla hallussa!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä yks tieteellisen ajattelun perusteista päänsä sekaisin saanut. Tehtävä ei ole vieläkään valmis! Törmäsin tähän sinun tekstiin ja tuntui hyvältä ajatella, että tätä samaahan tekee joku muukin ihan oikeasti. Kaikkea hyvää sulle Sanna :)

SannaK kirjoitti...

Voi kiitos, tosi mukavaa saada välillä palautetta! Välillä on tullut mieleen että tämä blogihan on yhtä vuorovaikutteinen kuin pitkä parisuhde: yksi on äänessä ja kuvittelee että toinen kuuntelee. :)

Olen asettanut urhean tavoitteen saada ensimmäiset selitykset lähetettyä vielä ennen huhtikuun loppua. Hankalaa, kun ei oikein tiedä että kuinka pitkiä vastauksia pitäisi saada aikaiseksi. Kaksi riviä ei taida riittää? Seuraava ongelma onkin sitten se, että kuinka selittää kultaselle mahdollisesti syntyvä tilapäinen sähköpostisuhde vieraan miehen kanssa...

Tsemiä, kyllä me näistäkin tehtävistä selvitään! \o/

-Sanna-

security vulnerability assessment kirjoitti...

Each tool report starts with a graphical summary of the results and continues with the Findings section

Mosby25 kirjoitti...

Tee valtaosa kanditutkinnon opinnoista joustavasti avoimessa ja hyödynnä väylähaku. Aloita opiskelu vaikka heti. Voit sisällyttää avoimen opinnot osaksi tutkintoasi. Uutta osaamista avoimessa. Verkon välityksellä. Joustavat etäopinnot. Opinnot työn ohessa. PFMLogin

Anonyymi kirjoitti...

Hello, Awesome and interesting article. Great things you’ve always shared with us. Thanks. Just continue composing this kind of post. Home Bargains Employee Portal

David kirjoitti...

I really like your blog. Thanks for the sharing.
Mary Kay In Touch

Lähetä kommentti