Pages

"Äitiysluento"

Perheopintojen opettajalta saapui sähköpostin välityksellä tieto mahdollisuudesta osallistua luentopäivään verkon välityksellä la 21.11.09. Opettajan viestissä kerrottiin, että luennon aiheena on "Äitiyden arki ja perhesuhteet äitiyden alussa." Luennoitsijana on kasvatustieteiden tohtori Eija Sevón, jonka tutkimus on suuntautunut perhesuhteiden tutkimiseen ja ymmärtämiseen. Erityisesti Eija Sevónia kiinnostaa äitiyden alun sekä pikkulapsivaiheen perhearjen tutkiminen vanhemmuuden ja parisuhteen näkökulmista. Kiinnostuin luennosta niin paljon, että osallistun luentopäivään ensi lauantaina.


Luennon ja kirjallisuuden pohjalta kirjoitetaan yksilö- tai pariessee tai osallistutaan suulliseen ryhmätenttiin ja näin voi suorittaa jonkun opintojaksoista PEOP022 Vuorovaikutus perheessä (5 op) tai PEOP032 Valintana vanhemmuus (5 op) tai PEOP041 Perheen sosiaalihistoria (5 op) tai PEOP050 Valinnaiset perheopinnot (5 op). Tuntuu mukavalta, että avoimen yliopiston opintoja voi suorittaa monin eri tavoin.

Kerron sitten myöhemmin täällä blogissa tunnelmiani em. luennolta, jota odottelen mielenkiinnolla.


btemplates

1 kommenttia:

LisaCB kirjoitti...

"Äitiysluento" on suomalainen sana, joka tarkoittaa äitiyslomaa. Se viittaa tilanteeseen, jossa äiti on poissa työstään lapsensa hoitamiseen liittyvistä syistä. Äitiysloma on tärkeä aika perheen ja lapsen välisen yhteyden kehittämiseen ja voi parantaa äidin ja lapsen fyysistä ja henkistä terveyttä.MyAARPMedicare Login

Lähetä kommentti