Pages

Luentokuulumisia

Seurasin luennon "Äitiyden arki ja perhesuhteet äitiyden alussa" verkon kautta. Yhteydet toimivat taas melko hyvin. Jokusen kerran ääni ja kuva hävisivät, mutta alusta uudelleen -konstilla homma jatkui taas normaalisti.

Eija Sevón on tutkinut äitiyden muutoksia, äidin vastuuta sekä muuttuvia perhesuhteita äitiyden alkutaipaleella. Tutkimuksessaan hän on haastatellut sekä äitejä että isejä. Luento oli monipuolinen ja sain uusia näkökulmia mm. äitiyteen, arkeen ja hoivan käsitteeseen.

Luentopäivän kirjallisen osuuden aion suorittaa yksilöesseen kirjoittamalla. Pidän kovasti toiminnallisemmasta tavasta oppia, ja siksi tehtävänantoon liittyvä oikean äidin haastattelu tuntuu innostavalta. Keksin heti sopivan äidin haastateltavakseni. En ole vielä kysynyt häntä mukaan, mutta uskon hänen suostuvan pikku "tutkimukseeni" ihan mielellään.

Haastattelun lisäksi esseen kirjoittamisessa käytetään luennon sisältöä sekä lähdekirjallisuutta. Tehtävä tuntuu mielekkäältä ja mielenkiintoiselta. Saas nähdä, milloin pääsen vauhtiin!

Ulla

btemplates

2 kommenttia:

LisaCB kirjoitti...

That was so amazing, www.landstaronline.com

Annata20 kirjoitti...

The New York Times has released its latest connections nyt puzzle game, Connections. The game asks you to categorize a pool of sixteen words into four secret

Lähetä kommentti