Pages

Hiljaa hyvä tulee???

Susannan englannin opiskelu vaikuttaa tällaisen tumpelon korvissa todella haastavalta. Nostan hattua Susannan sisukkuudelle ja motivaatiolle, joita hän on osoittanut kuluvan syksyn aikana.

Itse olen ottanut opiskelut erittäin rauhallisesti, sillä olen tilanteessa, jossa minun on mahdollista opiskella omaan tahtiini. Työ, muut "pakolliset" harrastukset ja terveydentilani ovat kaikki osaltaan vieneet tänä syksynä voimavarojani melko paljon.

Olen lueskellut perheopintoihin liittyvää kirjallisuutta ja kirjoitellut tärkeitä sivunumeroita muistilapuille, jotta löydän esseetä kirjoittaessani ne nopeasti uudelleen. Perheopintojen opintojaksoissa on mukavasti valinnanvaraa lähdekirjallisuuden suhteen. Tämä helpottaa kirjojen hankkimista ja lähes kaikki perhetutkimusjulkaisut löytyvät netistä PDF-tiedostoina.

Johdantojakson sisältöä ovat mm. perheen määrittely ja erilaiset perhemuodot, perhe eri tieteiden näkökulmasta, tilastotieto ja perhepolitiikka nykyperheistä sekä perhetutkimuksen tulokset ja näköalat. Johdantoluennoilla saimme hyvän läpileikkauksen kyseisistä asioista ja lisätietoa löytyy lähdekirjallisuudesta.

Olisin iloinen, jos joku perheopintoja suorittavista henkilöistä kertoisi kuulumisiaan täällä blogin kommenteissa!

Terveisin
Ulla

btemplates

2 kommenttia:

Susanna Muhonen kirjoitti...

Tiäkkö mitä? Sitten kun sulle tulee ajankohtaiseksi suorittaa englannin opinnot, niin ei ole mitään aihetta pelkoon. Vaikka todellakin on huippuhaastavaa tällaselle "kielivammaiselle".Riittää, että tekee parhaansa ja jos se ei riitä, niin sitten ei voi mitään. Oon muuten pohtinut, että onko sille jotakin nimitystä, jos ei millään opi kieliä (kuten lukihäiriö yms) Kummallista, kun äidinkieli on ollut mulla aina vahva alue, että miten muut kielet eivät tule perässä..
Eiköstä vaan olekin ihana opiskella perheopintoja? Itse tykkäsin sen vuoksi, kun ne ovat niin ihmisläheiset jotenkin. Eniten tykkäsin tehtävästä, jossa pohdittiin vammaisen lapsen syntymää perheeseen. Ensitietokokemuksia jne. T. Susanna

Chocobar kirjoitti...

Your comment captures the essence of the journey towards building muscle as a transformative lifestyle choice. It emphasizes the holistic approach advocated by the Wellhealth How To Build Muscle Tag, encouraging readers to embark on a path that leads to both physical strength and overall well-being.

nystateofhealth ny gov

Lähetä kommentti