Pages

Opintojen sietämätön hitaus :)

Tervehdys!


Olen ottanut ilolla vastaan sähköposteja Chydeniuksen henkilökunnalta. Olen saanut kannustavia viestejä, joissa muistutellaan kielenhuollon ja perheopintojen viimeisestä palautuspäivämäärästä. Tuntuu niin mukavalta, että edes joku kantaa huolta opinnoistani :)

Sain sähköpostissa tiedon myös perheopintojen kahden verkkokurssin peruuntumisesta. Olin elätellyt toivoa, että verkkokursseille asetettujen aikataulujen ansiosta saisin edes jonkin opintojakson suoritettua. Toki ymmärrän, että asiat eivät aina mene siten kuin on suunniteltu. Elämä kun on inhimillistä ja täynnä yllätyksiä.Taktiikkaa on siis vain vaihdettava. Tiedotusviestissä oli pari korvaavaa ehdotusta, eli verkkoluentojen ja lähdemateriaalin pohjalta tehtävät kirjalliset työt. Toinen niistä onkin jo työn alla ja toiseen yritän tutustua viikonloppuna.

Laskeskelin tuossa, että minulla on vajaa kolme kuukautta aikaa suoriutua kursseistani. Olen seurannut suurella kunnioituksella Susannan opiskeluvauhtia sekä viime syksynä että tänä keväänä. Ilmeisesti Susanna pääsee piakkoin ansaitsemalleen kesälomalle. Ainakin toivon, että maltat myös lomailla ja levätä välillä!

Vieläkään minulla ei ole kummoisiakaan kuulumisia opiskelurintamalta. Sen perusteella minulle on tulossa opiskelurikas kesä.

Olen kovin kiitollinen kaikesta postista ja rohkaisusta, jota olen saanut Chydeniuksesta. Valkovuokkojen ja leskenlehtien kukkiessa lähetän terveiseni täältä hitaiden hämäläisten asuinsijoilta! Huomenna matkaan Tampereelle ja siellä tarkemmin sanottuna teatteriin katsomaan Sofi Oksasen näytelmää Puhdistus.

Ulla

btemplates

4 kommenttia:

LisaCB kirjoitti...

That was amazing. FMC4ME FMCNA

Ball Sports Games kirjoitti...

I really like this post it's amazing. 3rd Shot in Pickleball

Scottnivens4 kirjoitti...

The USA's Sandy Springs, Georgia, is home to UPS's corporate headquarters. With its extensive package operation and multiple branches, shipments are delivered on schedule to every country in the world. Visit Upsers Login

Littlecaesarslistens kirjoitti...

Because the Little Caesars restaurant's management is so concerned about keeping its patrons satisfied, they have developed an online survey that allows patrons to contact them.
visit here Littlecaesarslistens Survey

Lähetä kommentti