Pages

Kerran vielä

Hirvittävän aikaansaamaton viikko. Laiskoja muistiinpanoja, muutama kymmenen luettua perhebarometrin 2009 sivua. Siinäpä oikeastaan kaikki. Ajatustyötä on kyllä tullu harjoitettua Toholammin ja Ylivieskan väliä ajaessa, mutta paperille ei ole tarttunut mitään. Tarkoitus oli nyt viikonloppuna saada asioita reippaasti eteenpäin, mutta suunnitelmathan on tehty vain sitä varten että ne viime hetkellä muuttuisivat. Ai, sain sentään lähetettyä sähköpostiviestin tieteellisten toimintojen tehtävän perään, senkin vasta lauantaina.

Sen kurssin kohtalo jääköön siis ikuisesti arvoitukseksi, samoin se, kuinka hitaasti opintoni tästä eteenpäin sujuvat ja tuleeko minusta joskus jotain vai ei. Vuoteni blogistina on nyt takana, ja on aika sanoa teille kaikille hyvästit. Mikäli saamani tiedot pitävät paikkansa, tämä jää myös viimeiseksi opiskelijan blogikirjamerkinnäksi, mutta sen näemme sitten syksymmällä. Muistakaa ilmoittautua hyvissä ajoin mukaan opintoihin, kukin mielenkiintonsa mukaan, monenlaista uutta on tänä syksynä tarjolla.


Näihin tunnelmiin hieman herkempää Apulantaa. Tämä on yksinkertaisesti kaunis.

Kiitän, kumarran ja poistun.

-Sanna-

btemplates

2 kommenttia:

Sari L kirjoitti...

Avoin yliopisto kiittää lämpimästi ahkeria avoimen blogiskelijoita! Oli mukavaa lukea ajatuksianne opiskelusta ja kaikesta muustakin. Kaikki kiva loppuu aikanaan, niin myös tämä blogi. Jatkossa avoimessa opiskelusta kerrotaan muilla foorumeilla. Opiskelun iloa ja aurinkoista syksyä kaikille!

SannaK kirjoitti...

Eipä kiittämistä, tätä olisi voinut jatkaa pidempäänkin. Tosin ehkä hieman harvemmalla tahdilla. :)

Kerrottakoon tässä nyt kumminkin sen verran, että suureksi yllätyksekseni tieteellisen toiminnan perusteista tuli ensi yrittämällä hyväksytty arvosana. PSYA190 artikkelikatsaus on viipyillyt reilun kuukauden arviointireissulla ja palaute tullee aikanaan. Varmuden vuoksi ilmoittauduin tältä osin jatkavaksi opiskelijaksi, että jää sitä työstövaraa... Perheopinnoista PEOP010 on nyt suoritettu, PEOP020-jakson essee on parin tunnin aherrusta vaille valmis. PEOP030-jaksosta luennot on valmiiksi katsottuna ja sen kirjallinen materiaali odottelee lukijaansa. Sittenhän perheopinnot ovatkin jo noin puolivälissä. Suunnitelmissa puolestaan on ilmoittautuminen Kielenhuollon kurssille. Ne puuttuvat kolme pistettä kieliopinnoista... Ja jos sen lisäksi keväällä ei ole muuta, niin ehkä sitten vielä vähän jotain ekstraa?

Sellasta. Oikein nautinnollista, ihanaa ja opinnollista syksyä kaikille!

-Sanna-

Lähetä kommentti